Εδώ θα βρείτε τους ανθρώπους και τις εταιρείες που με βοήθησαν για το ταξίδι!

Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, σε όλη την διαδικασία της προετοιμασίας είχα υποστήριξη από παντού, όλοι βάλανε το λιθαράκι τους για να κάνω αυτό το ταξίδι ο καθένας με διαφορετικό τρόπο! Θα ήθελα να ξεκινήσω με τους γονείς μου που στην αρχή δεν ήταν και ότι καλύτερο γι’ αυτούς αλλά στην πορεία κατανόησαν την τρελά μου και με υποστηρίζουν πιο πολύ από κάθε άλλον. Έπειτα τον Κωνσταντίνο που μετά από ένα σημείο πρέπει να παρακαλούσε να φύγω, τον είχα ζαλίσει και εξακολουθώ να το κάνω και ας έχουμε μερικά χιλιόμετρα απόσταση, ευχαριστώ Κωνσταντίνε για την προώθηση και διαχείριση της σελίδας αλλά επίσης και όλο το σχεδιαστικό κομμάτι (logo, μπλουζάκια, website, κλπ.). Μετά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου για την υποστήριξη και την κατανόηση που μου δείχνουν τόσα χρονιά και για την προώθηση του εγχειρήματος! Ευχαριστώ πάρα πολύ την Μαρί για την δημιουργία της ιστοσελίδας μου και για το πρήξιμο πρώτου ξεκινήσω το ταξίδι (πρέπει και εκείνη να παρακαλούσε να φύγω). Επίσης όλους εκείνους που δεν έχω ονομάσει αλλά με έχουν βοηθήσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και κατά την διαρκεί του ταξιδιού! Με όλους εσάς το ταξίδι έγινε καλύτερο και χαίρομαι που το μοιράζομαι μαζί σας! Σας ευχαριστώ πολύ! 

 

Η Terramare είναι ένας από τους μέγα χορηγούς μας στον εξοπλισμό του κάμπινγκ. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε ότι μπορείτε να φανταστείτε που έχει σχέση με το βουνό ή την θάλασσα, εάν περάσετε μια βόλτα από τα δυο καταστήματα, το ένα στον Πειραιά στην οδό Ομήρου Σκυλίτση 2-4 και στο Αιγάλεω στην Ιερά Οδό 263 θα το διαπιστώσετε και μονοί σας. Στα καταστήματα υπάρχει μια καλά ενημερωμένη ποικιλία προϊόντων των αγαπημένων σας δραστηριοτήτων. Η Terramare μας χορήγησε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό κάμπινγκ για την Αφρικανική ήπειρο. 

 

Kijani Collection

Το Miseni Retreat βρίσκεται ακριβώς έξω από τα όρια του εθνικού πάρκου Saadani και συμπεριλαμβάνεται στα eco-lodge της Kijani collection. Το Miseni Retreat είναι το camp που έμεινα σχεδόν 3 μήνες δουλεύοντας σαν εθελοντής. Ο λόγος που έμεινα τόσο καιρό εκεί είναι γιατί αγάπησα το μέρος, το μοναδικό οικοσύστημα που το περιβάλει και τους ανθρώπους του χωριού Gongo. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία όλο αυτόν τον καιρό.

 Η Kijani Collection χρηματοδοτεί τον SANA (Saving Africa’s Nature) όπου βοηθάει στην ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων στην Τανζανία, την διατήρηση του παρθένου Zaraninge δάσους και του απειλουμένου διάδρομου αγρίας ζωής Kikwati. Ένα δεύτερο camp στις ακτες του Ινδικού Ωκεανού θα συμπληρωθεί σύντομα στην συλλογή. Το camp είναι αύταρκες και φιλικό προς το περιβάλλον με σχεδόν μηδενικές επιπτώσεις στον περιβάλλοντα χώρο.

''Our aim is to live in aggrement with nature''

 

 

Livetrip traveller

 Τον Μανώλη τον γνώρισα κατά την διάρκεια της προετοιμασία μου για το ταξίδι και από τότε με έχει βοηθήσει σαν να γνωριζόμαστε χρονιά. Από την αρχή που ήρθαμε σε επαφή για να του πω ότι με ενδιαφέρει η εφαρμογή είναι μαζί και εκείνος στο ταξίδι μου.

Η εφαρμογή LiveTrip Traveller είναι μια πρωτότυπη εφαρμογή για ταξιδιώτες που θέλουν ανά πασά στιγμή να μοιραστούν το ταξίδι τους με φίλους, γονείς κυρίως και ανθρώπους που έχουν πάθος με τα ταξίδια.

Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να στέλνεις ανταποκρίσεις με κείμενο, φωτογραφίες και το στίγμα καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω μηνυμάτων για διάφορες απομονωμένες περιοχές της Αφρικής οπού το ιντερνέτ θα μου είναι δυσεύρετο. Όλες οι απεσταλμένες ανταποκρίσεις αποτυπώνονται σε ένα Live χάρτη, οπού οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν το ταξίδι.

 

Επίσης υπάρχει η εφαρμογή LiveTrip Viewer όπου είναι για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν και να φέρουν πιο κοντά ταξιδιώτες μέσα από τις αναρτήσεις στην εφαρμογή.

Και σύμφωνα με τα παιδιά από δημιούργησαν την εφαρμογή :

 

"  To ταξίδι γίνεται πιο όμορφο, όταν μοιράζεται με άλλους..."

 

 

Οι Ασφάλειες Κλεονάκος είναι ένας από τους μέγα χορηγούς του εγχειρήματος. Οι Ασφάλειες Κλεονακος μετά από την πολυετή εμπειρία στον χώρο παρέχει σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα προτείνοντας πάντα τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και την παγκόσμια ασφαλιστική αγορά. Οι Ασφάλειες Κλεονάκος μετά από χρόνια συνεργασίας με διαφορά ασφαλιστικά προϊόντα μας εμπιστεύθηκε για το εγχείρημα και προθυμοποιήθηκε να μας χορηγήσει την ασφαλιστική κάλυψη του ταξιδιού όπως επίσης και το εισιτήριο από την Αθήνα στο Κάιρο.

 

 

Travel Bookstore – Το βιβλιοπωλείο που έγινε…ταξιδιωτικό στέκι’

 

Το ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο Travel Bookstore του Ομίλου Nakas Group επί σειράς ετών παρέχει εξειδικευμένα ταξιδιωτικά προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές. Στο κατάστημα της οδού Σόλωνος 71 στην Αθήνα θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χάρτες και ταξιδιωτικούς οδηγούς για κάθε γωνιά του πλανήτη, από όλους τους μεγάλους εγχώριους και διεθνείς εκδοτικούς οίκους. Στη διάθεση σας υπάρχει ακόμα μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων που αφορούν στην ιστορία, τη μυθολογία, τη γαστρονομία κ.α. καθώς και έξυπνες λύσεις και προτάσεις για μικρούς και μεγάλους (GPS, πυξίδες, ημερολόγια κ.α.).

 

 

Xοροστάσιο

Τι μπορώ να πω για αυτό το μαγαζί, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά που έχω δουλέψει, αυθεντικό και σταθερή αξία τα τελευταία 20 χρονιά στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σκουλενίου 2! Δεν έμεινα πολύ, σχεδόν 6 μήνες αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία και ήταν ένα μαγαζί που μου έκανε το χειμώνα καλύτερο στην Αθήνα! Το Χοροστάσιο είναι ένας από τους χορηγούς μας οπού βοήθησαν και στήριξαν αυτό το ταξίδι! Ευχαριστώ και εύχομαι ότι καλύτερο!

 

 

Αμόργιαλος

Δεν θα πω πολλά, απλά πηγαίνετε στην Αμοργό, βρείτε τον Αμόργιαλο, ρωτήστε για τον Χρήστο και τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο ίδιος! Ευχαριστώ για όλα και που μας ανέχεσαι τόσα χρονιά!

 

Boards&wheels

Το κατάστημα Boards&Wheels μας προσέφερε σε προνομιακές τιμές εξοπλισμό και αναλώσιμα ποδήλατου για το ταξίδι! Το κατάστημα βρίσκεται στη Νέα Ιωνία στην οδό Αφροδίτης 20 και τα παιδιά είναι πολύ πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν για ότι χρειαστείς για το ποδήλατο σου αλλά και την σανιδά σου! Ευχαριστώ παιδιά, συνεχίστε έτσι! 

 

Onboard camera

Το Οnboard camera είναι ένα κατάστημα στην Καλλιθέα στην οδό Δημοσθένους 239. Τα παιδιά εκεί ξέρουν τα πάντα για κάμερες δράσεις οπότε άμα ψάχνετε να αγοράσετε μια, αυτό είναι το κατάστημα που πρέπει να πατέ. Το Οnboard camera μας προσέφερε σε προνομιακή τιμή την Drift Stealth 2 camera. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

 

 

Η PlanetSim ένας από τους χορηγούς στο εγχείρημα μας. Είναι μια προπληρωμένη κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις  που μειώνει το κόστος περιαγωγής (roaming) μέχρι και 80%.

Ιδανική τόσο για τα επαγγελματικά  όσο και για τα ταξίδια αναψυχής ή σπουδών σας  σε ολόκληρο  τον κόσμο.

Η υπηρεσία PlanetSim επιτρέπει σ’ αυτούς που ταξιδεύουν να υπολογίσουν ανά πάσα στιγμή  το κόστος της επικοινωνίας τους χωρίς τις  δυσάρεστες εκπλήξεις από τις δεσμεύσεις και  τις κρυφές και ανεξέλεγκτες χρεώσεις των συμβολαίων. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας.

                                

          
Copyright All Rights Reserved © PassengerInLife 2017

Please publish modules in offcanvas position.