Λοιπόν, με λένε Αλέξανδρο και είμαι 28 χρονών. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν ένα παιδί που καθόμουν με τις ώρες και χάζευα χάρτες, κοίταζα ποια χωρά συνορεύει με ποια, ποιες είναι οι πρωτεύουσες τους, τι γλώσσα μιλάνε και ποσό μακριά είναι από την Ελλάδα. Σε ηλικία 10-11 χρονών αγόρασα τον πρώτο μου Άτλα, ένα μικρό  βιβλιαράκι που είχε πληροφορίες για όλες τις χώρες, εικονογραφημένο με ωραία σκίτσα και λίγο πιο καρτουνίστικους χάρτες (ακόμα το έχω). Το διάβασα όλο, το έχω ξεφυλλίσει άπειρες φορές αλλά δεν μου έφτανε, και όσο μεγάλωνα αγόραζα και αλλά βιβλία και απλά καθόμουν χαζεύοντας τους χάρτες.

Αυτό το συνειδητοποίησα πριν 3 χρονιά περίπου που προσπαθούσα να ανακαλύψω σε τι είμαι κάλος, και κατάλαβα ότι από μικρός με ελκύει το άγνωστο, με ελκύει αυτό που ονομάζουμε ΓΗ, δεν θεώρησα ποτέ ότι κάποιος προορισμός είναι αδύνατος, απλά είναι πιο δύσκολα προσβάσιμος απ’ ότι είναι κάποιοι άλλοι. Οπότε αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι με ποδήλατο για να γνωρίσω όσο πιο καλά γίνεται την Αφρικανική ήπειρο. Το ταξίδι δεν είναι εύκολο αλλά αυτήν είναι η μαγεία, ότι απαλλάσσεσαι από τον κλασσικό, ασφαλής τουρισμό και ζεις μια εμπειρία ζωής η οποία πιστεύω θα σε διαμορφώσει σαν άνθρωπο και θα σε κάνει να δεις την ζωή από μια άλλη οπτική γωνιά.  Επίσης μετά από κάποια ταξίδια που έχω κάνει στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική αλλά και την Βορειά Αφρική αποφάσισα ότι θέλω να ταξιδεύω με έναν στόχο, δεν θέλω να περιπλανιέμαι απλά, αλλά στην διάρκεια του ταξιδιού να συνεισφέρω όσο μπορώ αλλά επίσης να γεμίζω όσο και πιο πολλές εμπειρίες μπορώ.

 

 

 

 

 Γεια! Είμαι ο Κωνσταντίνος και από μικρός ήμουν ανήσυχο πνεύμα. Περνώντας από διάφορες φάσεις στην ζωή μου δεν μπορούσα να καταλήξω με τι θέλω να ασχολήθω. Έτσι, πέρασαν κάποια χρόνια αφότου είχα τελείωσα το σχολείο και συνειδητοποίησα ότι πλέον τα ταξίδια είχαν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

 

Aρχικά, ξεκίνησα να ταξιδεύω από περιέργεια, γνωρίζοντας νέες χώρες και πολιτισμούς και όλο αυτό με ενθουσίαζε ολοένα και περισσότερο, αλλά δεν ήταν αρκετό. 'Ύστερα μπήκε ο εθελοντισμός στην ζωή μου. Ήταν περίοδοι που έκανα μόνο αυτό και με χαροποιούσε. Καθώς προσέφερα, αλλά και συναντούσα ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με βοηθήσει να διευρύνω τους ορίζοντες μου, να καταλάβω πολλά περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου και να καταλήξω στο τι θέλω πραγματικά να κάνω. Τα ταξίδια μου απέκτησαν νόημα και σκοπό με τον καιρό και ταυτόχρονα ανακάλυψα με το τι θέλω να ασχοληθώ. Ο κόσμος της οπτικής επικοινωνίας με κέρδισε και από τότε ασχολούμαι και με αυτό. Δεν θα πω άλλα .. είμαι πιο πολύ της πράξης. Απλά stay tuned !

                                

          
Copyright All Rights Reserved © PassengerInLife 2017

Please publish modules in offcanvas position.